Jak už to s příchodem podzimu bývá, blíží se zvěřinové hody a my Vás zveme na ty naše!
Jste milovníky zvěřiny? Pak zbystřete!
budou u nás v restauraci probíhat zvěřinové hody. Naši kuchaři si pro Vás pod vedením šéfkuchaře Martina Fišera připravili jedinečné degustační zvěřinové menu.
Šestichodové degustační menu
Tatarák z jelení svíčkové | uzený celer | černý lanýž
Zvěřinový krém | tyrolský knedlíček | madeira
Zajíc | foia-gras | červené víno | slanina | brambora
Perlička | houby | ravioly
Hřbet z daňka | šípek | kaštan | dýně | černý ořech
Čokoláda | karamel | ořechy
1246,- Kč
Čtyřchodové degustační menu
Zvěřinový krém | tyrolský knedlíček | madeira
Zajíc | foia gras | červené víno | slanina | brambora
Perlička | houby | ravioly
Čokoláda | karamel | ořechy
785,- Kč
Naše degustační menu si můžete vychutnat i s vinným párováním.
Pokud Vás naše degustační menu zaujalo, doporučujeme si vytvořit rezervaci, kterou můžete vytořit telefonicky, nebo v našem rezervačním systému.
V tomto termínu nepodáváme jídla ze stálé nabídky. Podáváme pouze degustační zvěřinové menu.
Těšíme se na Vás!
Přihlaste se k odběru našeho newsletteru a získejte přístup k exkluzivním nabídkám, které jinde nenajdete. Jako člen naší exkluzivní komunity se dozvíte jako první o našich nových poledních menu, speciálních akcích a dalších novinkách z našeho hotelu a restaurace.
Stačí nám zanechat svůj e-mail a my se vám ozveme.